Titkolják, mire ment el Felcsúton a taópénz – feljelentést tesz a DK

Nem tettek eleget a bírósági döntésnek.

MTI
2017. 04. 19. 12:14
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Földi Judit arra hivatkozott, hogy a DK korábban beperelte „az ország legnagyobb taótemetőjét”, a Felcsúti Utánpótlás Neveléséért Alapítványt. A bíróság jogerős döntése után az alapítványnak tizenöt napja volt kiadni, hogy mire költötték a taótámogatásként kapott több milliárd forint közpénzt, de a párt a határidő lejárta után sem kapta meg a számlákat és szerződéseket – tette hozzá. A Demokratikus Koalíció arra volt kíváncsi, hogy mire költötték azokat a milliárdokat, amelyeket taópénzként kaptak, hány milliárd ment a Mészáros és Mészáros Kft.-nek vagy más Orbán-közeli magáncégnek – mondta a politikus.

Mészáros Lőrinc felcsúti polgármesterre utalva úgy fogalmazott: „Orbán Viktor strómanja” láthatóan úgy gondolja, hogy a törvények felett áll, neki mindent szabad, rá nem vonatkoznak a bírósági döntések. A vegzált civilek már most is átláthatóbbak, mint maga a miniszterelnök és „felcsúti birodalma” – fogalmazott Földi Judit.

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.