Újabb százmilliókat kap a kormánykedvenc

244 millió forintos megbízást nyert el a Valton-Sec Kft. a nyári vizes világbajnokság őrzésére.

MN
2017. 04. 10. 16:31
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Újabb 244 millió forintos megbízást nyert el a Valton-Sec Kft. a nyári vizes világbajnokság őrzésére, mindez a Közbeszerzési Értesítőből derül ki – szúrta ki a HVG. A Fidesz kedvenc biztonsági cége látja el az esemény idején a központi helyszín, a Duna Aréna teljes körű vagyonvédelmi és őrzés-védelmi feladatait.

Ez a harmadik szerződés, amelyet az eseményt rendező Bp2017 Nkft. kötött a Valton-Seckel. Az év elején saját védelmére 58,75 millió forint értékben szerződött a céggel, februárban pedig a világbajnokság őrzésére 1,096 milliárdért szerződtek – a mostanival együtt tehát a Valton-Sec már 1,4 milliárd forint értékben nyert el megbízásokat a júliusi eseményre.

A tulajdonos korábban az Indexnek elismerte, hogy jó viszonyban van több kormánypárti politikussal, ahogy Tiborcz Istvánnal, a kormányfő vejével is – idézik fel a cikkben.

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.