Ezüstérmes lett az öttusa-vb-n Kasza Róbert

Az Európa-bajnokság után a kairói világbajnokságon is ezüstérmet nyert az öttusázó Kasza Róbert.

MTI
2017. 08. 26. 19:27
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A férfiak hagyományos versenyének döntője már pénteken elkezdődött a körvívással, amelyben Kasza nagyszerűen szerepelt, 24 győzelmet aratott, és 11 ellenfelétől kapott ki, ezzel a harmadik helyen állt.

A szombati folytatásban előbb a nyolcadik időt érte el úszásban, majd egyetlen akadályveréssel ment végig a lovaspályán, így a kombinált szám előtt második volt. Az élről startoló dél-koreai Jung Dzsinhvát az utolsó körben megszorította, de végül másodikként futott a célba a lövészetekkel megszakított, 4×800 méteres futás végén.

A döntőbe jutó másik magyar versenyző, Marosi Ádám – Martinek János szövetségi kapitány tájékoztatása szerint – a 12. lett.

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.