Sérülés miatt visszalépett Marija Sarapova

A Leszja Curenko elleni mérkőzésre már nem tudott kiállni.

MTI
2017. 08. 02. 20:49
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Az orosz játékos az első fordulóban az amerikai Jennifer Bradyt búcsúztatta három szettben, de bal alkarjának fájdalma miatt a hetedik helyen kiemelt ukrán Leszja Curenko elleni mérkőzésre már nem tudott kiállni.

„Sajnos vissza kell lépnem a mai meccs előtt. A hétfő esti találkozó vége felé fájdalmat éreztem a bal alkaromban, és a tegnapi vizsgálat után az orvos azt javasolta, ne kockáztassak további sérüléseket” – nyilatkozta.

Sarapova áprilisban tért vissza a doppingvétsége miatt tizenöt hónapos eltiltást követően, de május közepe óta combsérülés miatt ismét nem versenyezhetett.

A harmincéves teniszező az amerikai nyílt bajnokság előtt Torontóban és Cincinnatiben is indulhat, mert mindkét tornára szabadkártyát kapott.

Eredmények, nyolcaddöntő:

Konjuh (horvát, 5.) – Vihljanceva (orosz) 7:5, 6:4

Curenko (ukrán, 7.) – Sarapova (orosz) játék nélkül

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.