Egy nappal korábban játszik Luxemburggal a válogatott

November 10-e helyett 9-én lépnek pályára Luxemburgban.

Ficsor Benedek
2017. 10. 23. 12:35
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A Magyar Labdarúgó Szövetség a Twitter-csatornáján tette közzé, hogy változik a válogatott következő mérkőzésének időpontja, a csapat november 10-e helyett egy nappal korábban, 9-én este nyolc órakor lép pályára Luxemburgban. A szűkszavú közlemény nem indokolja a változást. Mindez a Costa Rica elleni hazai találkozó időpontját nem befolyásolja, a jövő évi világbajnokságra kijutott közép-amerikai csapattal november 14-én játszik a magyar válogatott a Groupama Arénában.

Mint ismert, a nemzeti együttest Bernd Storck távozása után megbízottként a korábbi pályaedző, Szélesi Zoltán irányítja majd az idén hátralévő két barátságos mérkőzésen. A megüresedett szövetségi kapitányi poszt kapcsán eddig két fiatal magyar szakember, Lőw Zsolt és Szabics Imre mellett az olasz Marco Rossi és Giovanni Trapattoni neve merült fel.

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.