Nikolics gólkirály lett Amerikában

Németh Krisztián gólt szerzett, csapata azonban kiesett, de így is lesz két magyar a rájátszásban.

MTI
2017. 10. 23. 7:14
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A magyar válogatott Németh Krisztián gólt szerzett az észak-amerikai profi labdarúgóliga (MLS) alapszakaszának utolsó, vasárnapi játéknapján.

A liga honlapjának beszámolója szerint a New England Revolution támadójátékosa kezdő volt, és a 74. percben lecserélték a Montreal Impact otthonában 3-2-re megnyert meccsen, amelyen rögtön a szünet után talált a hálóba. Együttese a hetedik lett a keleti főcsoportban, így nem jutott a rájátszásba.

A Chicago Fire 3-0-ra kikapott a Houston Dynamo otthonában, a vendégeknél Nikolics Nemanja végig a pályán volt. A vajdasági csatár 24 találattal gólkirály lett az alapszakaszban, együttese pedig ott lesz a kieséses szakasz első körében.

Stieber Zoltán végigjátszotta csapata, a DC United találkozóját. A washingtoniak hazai pályán 2-1-re kikaptak a New York Red Bullstól, és a keleti főcsoport utolsó helyén zártak.

Sallói Dániel kezdőként 85 percet kapott a Sporting Kansas City színeiben a Real Salt Lake otthonában 2-1-re elveszített találkozón. Az SKC az ötödik lett nyugaton, így ott lesz a rájátszásban.

A keleti főcsoportban a Chicago Fire ellenfele a New York Red Bulls lesz hazai pályán helyi idő szerint szerdán. Nyugaton a Sporting Kansas City a Houston Dynamo otthonában szerepel csütörtökön. A győztesek továbbjutnak.

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.