Következő mérkőzések
Spanyolország
18:002024. július 05.
Németország
Portugália
21:002024. július 05.
Franciaország

A fenekét mutató fotós lett a főszereplő a Szeged hivatalos videóján

A hozzászólók inkább a kézilabdázókra koncentráltak, a borzasztó őszi szereplés után ez nem is csoda.

Arday Attila
2018. 01. 08. 10:11
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Alighanem a készítők szándéka ellenére ritkán látható viedó került ki a Mol-Pick Szeged kézilabdacsapatának Facebook-oldalára. A felvételek a csapat felkészülésének rajtját voltak hivatottak közvetíteni, a főszereplő azonban az a fotós lett, aki a kelleténél többet mutatott meg magából, bár ezt idővel észrevette. 

Az első hozzászólókat mindez nem zavarta, és inkább a „mellékszereplőkre” koncentráltak. A csapat katasztrofális őszi szereplése alapján ez nem is csoda (van, aki szerint ez nagyon kevés lesz), sokan követelték ezért Carlos Pastor teljhatalmú szakmai vezér fejét, de Csányi Sándor tulajdonos ragaszkodik (még) hozzá. 

###HIRDETÉS###

 

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.