Következő mérkőzések
Románia
18:002024. július 02.
Hollandia
Ausztria
21:002024. július 02.
Törökország

Unalmas hétvége Póta Gina és a fiúk nélkül

A magyar pingpongszövetség a tavalyi eredmények ismétlését tűzte ki célul. Nem sikerült.

2018. 01. 19. 20:01
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A magyar pingpongszövetség a tavalyi eredmények ismétlését tűzte ki célul a budapesti 12 állomásos World Tour sorozat budapesti nyitányán, a BOK (volt SYMA) Csarnokban azonban a tavalyi legjobbak közül az Ecseki Nándor, Szudi Ádám duó nem tudta megismételni tavalyi bravúrját, az elődöntő helyett idén már a negyeddöntőben búcsúzni kényszerült a férfipárosok küzdelmei során.

Póta Georgina a svéd Matilda Ekholm partnereként – harcban a 2017-es döntős szintért – szettveszteség nélkül jutott az elődöntőig, ahol azonban a szintén hibátlan kínai Csen Ke, Van Mang-jü kettős útjukat állta pénteken, így nem lesz kiért szorítanunk már a hét végi programban.

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.