Következő mérkőzések
Svájc
18:002024. június 29.
Olaszország
Németország
21:002024. június 29.
Dánia

Őrült hajrát hozott a Liverpool–Tottenham rangadó

Az utolsó tíz percben három gólt is rúgtak.

MTI
2018. 02. 04. 20:05
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A hazaiak az egyiptomi Muhammad Szallah szezonbeli huszadik góljával már a harmadik percben megszerezték a vezetést, de az első fél óra után a Tottenham átvette az irányítást, és főleg a szünet után nagy energiákat mozgósított az egyenlítés érdekében.

A 80. percben az alig néhány másodperccel korábban becserélt kenyai Victor Wanyama bombagóljával egyenlített is a Tottenham, a 87. percben pedig büntetőhöz jutott, ám a huszonegy bajnoki találatnál járó kísérletét Loris Karius kapus kivédte.

A hosszabbítás első percében Szallah szlalomozott végig a vendégek védelmének bal oldalán, és megszerezte a vezetést csapatának. A vendégek a 94. percben ismét tizenegyeshez jutottak, Kane pedig ezúttal már nem hibázott – ez volt pályafutása századik gólja a Premier League-ben –, így döntetlenre mentette az összecsapást.

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.