Következő mérkőzések
Svájc
18:002024. június 29.
Olaszország
Németország
21:002024. június 29.
Dánia

Verrasztó Dávid pénteki úszása egy arany- és egy ezüstérmet ért

A Golden Tour nevű versenyen 400 méter vegyesen és 800 méteres gyorsúszásban volt eredményes.

MN
2018. 02. 02. 18:08
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Egy első és egy második hellyel nyitott Verrasztó Dávid az úszók Golden Tour elnevezésű franciaországi sorozatának első állomásán pénteken Nizzában. Az FTC versenyzője kedvenc távján, 400 méter vegyesen – amelyen kétszeres világbajnoki ezüstérmes és két Eb-arany birtokosa is – másodperceket verve a mezőnyre 4:14,48 perccel nyert. Elindult 800 méteres gyorsúszásban is, ebben a számban összesítésben a második legjobb időt érte el 8:09,82-vel – a verseny honlapján közöltek szerint.

Hosszú Katinka sok mérlegelés után kedd reggel tudatta a szervezőkkel, hogy nem vesz részt a Golden Tour hétvégi első állomásán Nizzában. Arra hivatkozott, hogy később kezdte a felkészülést, így átalakult a versenynaptára is.

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.