Bejelentette visszavonulását Heidum Bernadett

A márciusi montreali vb volt pályafutása utolsó versenye.

MTI
2018. 03. 28. 19:55
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A 29 esztendős, egyéniben négyszeres Eb-második és háromszoros Eb-harmadik versenyző szerdán Facebook-oldalán jelentette be már korábban sejthető döntését, hogy a márciusi montreali vb volt pályafutása utolsó versenye.

„Több mint 20 évet adtam az életemből ennek a sportágnak, de vagy 100 életre elegendő élményt kaptam cserébe! 15 Eb-érmet szereztem, összetett egyéni érmet is, számos világkupa-döntőt koriztam, vb-egyéni elődöntőket, sőt a váltóval érmet is szereztünk, és akkor még az olimpiáról nem is ejtettünk szót! Háromszoros olimpikon vagyok, 4., 5., 6. a váltóval és 9., 10. egyéniben!” – összegezte pályafutását Heidum, aki idén a phjongcshangi téli olimpián negyedik lett váltóval, és Montrealban hatodik hellyel búcsúzott a profi sporttól.

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.