Demoralizáló vereség: a bajnokság végéig csak a minimálbért kapják Nagy Lászlóék

A Telekom Veszprém 32-25-re kapott ki a dán Skjern HB otthonában a BL-negyeddöntő első meccsén.

MTI
2018. 03. 27. 11:54
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A klub honlapján kedden megjelent közlemény szerint a Veszprémi Építők Sport Egyesület és a Veszprém Handball Team Zrt. elfogadhatatlannak tartja a csapat mostani idényben több meccsen elért eredményét, de főként az azokon nyújtott teljesítményét és a hozzáállását.

A klub és a részvénytársaság döntése értelmében a magyar bajnokság befejezéséig felfüggesztette a minimálbéren felüli fizetések folyósítását az első csapat játékosai, valamint edzői stábjának tagjai számára. Az ügyben végleges döntést a következő mérkőzéseken nyújtott teljesítmények alapján hoznak majd.

Az állásfoglalás szerint a közelmúltbeli rossz eredmények „méltatlanok a több mint negyvenéves klub hagyományaihoz, megsértve mindazokat, akik hozzájárultak, illetve jelenleg is hozzájárulnak, hogy az egyesület a története során folyamatosan építkezve egyre nagyobb sikereket érjen el, ezáltal neve Európa-szerte ismertté és elismertté váljon”.

Mint hangsúlyozzák, a csapat szurkolói, a gazdasági társaság és tulajdonosai, Veszprém város, valamint a többi támogató minden erkölcsi és anyagi támogatást megad ahhoz, hogy az együttes a klub hagyományainak és a közösen kitűzött céloknak megfelelően, a legmagasabb követelményeket elérő színvonalon játsszon a hazai és nemzetközi versenysorozatokban.

A Telekom Veszprém 32-25-re kapott ki a dán Skjern HB otthonában a BL-negyeddöntőbe jutásért zajló párharc első meccsén, vasárnap. A visszavágóra szombaton kerül sor. A csapat március 10-én 15 év után veszített ismét hazai pályán a MOL-Pick Szegeddel szemben, azt megelőzően még egy alkalommal szenvedett vereséget idén: február elején a német THW Kiel otthonában a Bajnokok Ligája csoportkörében.

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.