Következő mérkőzések
Svájc
18:002024. június 29.
Olaszország
Németország
21:002024. június 29.
Dánia

Válogatott érkezők és távozók Dunaújvárosban

Négy kézilabdázó elhagyja a női NB I-ben szereplő DKKA csapatát, de már három játékos érkezése is biztos.

MTI
2018. 03. 24. 14:25
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A klub honlapjának beszámolója emlékeztet arra, hogy a jobbátlövő Kovács Anna távozása már korábban eldőlt, ő Debrecenbe igazol. Újdonság, hogy Bulath Anita és a kapus Oguntoye Viktória is Debrecenben kézilabdázik nyártól. A tapasztalt átlövő 2009 és 2011 között már volt a DVSC játékosa, amellyel a Bajnokok Ligája csoportkörében is szerepelt. Takács Dusmátának utánpótlásedzői állást kínáltak Dunaújvárosban, a döntés az ő kezében van ennek elfogadásáról.

Franciaországi kölcsönszerződésének befejeztével nyáron visszatér a kapus Csapó Kyra, aki jelenleg a Bajnokok Ligája-negyeddöntős Metz csapatát erősíti.

A Siófok KC együttesétől visszatér a dunaújvárosi nevelésű, 31-szeres válogatott balszélső Erdősi Ildikó. A beálló posztra Sirián Szederke érkezik Debrecenből, aki ugyancsak válogatott kerettag.

Szemenyei István ügyvezető elmondta, hogy a jelenlegi csapatból Cifra Anita és Camila Micijevic is szerződést hosszabbított. Hozzátette, Monori Orsolya súlyos sérülése és Bulath távozása miatt tárgyalnak egy belső poszton használható játékossal – és közel állnak a megállapodáshoz.

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.