Vége lehet a mosolyszünetnek Hosszú Katinka és férje között

„Te és én a világ ellen” – üzent a közösségi oldalon a klasszis úszó.

MN
2018. 03. 29. 11:16
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Hosszú Katinka fél év után férjével közös mosolygós képet posztolt a Facebookon és az Instagramon csütörtökön. Az angol nyelvű szöveg („You and me against the World”) szerint együtt küzdenek a világ ellen, egymásért. Az úszónő legutóbb a debreceni országos bajnokságtól lépett vissza. Kérdés, hogy a nagy mosoly a múlt héten tisztázott szakmai együttműködésen túl a házasságukra is vonatkozik-e.

A bajnokságtól való távolmaradás Sós Csaba szövetségi kapitányt meglepte, mivel az szerinte már hosszabb idejű kihagyásnak számít. Ugyanakkor megérti a háromszoros olimpiai bajnok döntését, hiszen az előző időszak már igazolta sikerességüket.

Hosszú Katinka szombaton a Molcsapat.hu-nak nyilatkozta, hogy bár nehéz időszak áll mögöttük, a magánéleti krízis után megpróbálják az adott helyzetből a legtöbbet kihozni. 

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.