A Ferencváros kapusának elszakadt a keresztszalagja, és kiakadt a szövetségre

Szikora Melinda szeretné, ha egyszer egy Gerflor-ellenes kampány részese lenne.

Tuser Krisztián
2018. 04. 08. 10:58
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A szombat délutáni FTC-Rail Cargo Hungaria – Rosztov-Don női kézilabda Bajnokok Ligája negyeddöntő dabasi mérkőzésének első percében letapadt Szikora Melinda lába, és a hazaiak kapusa térdszalag-szakadást szenvedett. 

Szikora idegességében a Facebookon az Európai Kézilabda-szövetségnek is üzent, a bejegyzést azóta eltávolították: „Egy dolog azért iszonyatosan idegesít: hány térdnek kell még elszakadnia (és egyéb sérülések) ahhoz, hogy észrevegyék, ez a talaj nem alkalmas sportolásra?! Szeretnék egyszer akkora ember lenni, hogy egy Gerflor-ellenes kampány részese legyek...”

A mérkőzést két góllal elvesztette a Ferencváros, így rendkívül nehéz helyzetbe került a továbbjutást illetően, és Oroszországban a 16 éves strandkézilabda-világbajnok Hadfi Gréta lesz az FTC cserekapusa.

###HIRDETES###

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.