Élő közvetítés
Belgium
ÉLŐ
Szlovákia

Berki Krisztián: Mindent elölről kellett kezdenem

Szeptemberben műtötték meg az olimpiai bajnok tornász vállát, aki már megkezdte a lovas edzéseket.

Radványi Benedek
2018. 04. 06. 5:46
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

„Igazából mondhatom azt, hogy valamilyen szempontból elölről kellett kezdenem mindent, mert a műtét után volt egy kis komplikáció a vállammal, így a mozgástartomány még mindig nem teljes. Viszont az alsó tartományban, ami a lólengéshez kell, ott már nagyon jól tudok terhelni. Elkezdtem a lovasedzéseket is, de emellett gyógytornára és személyi edző felügyelete mellett kondiedzésekre is járok” – nyilatkozta péntek reggel az M4 Sportnak Berki Krisztián.

Bár augusztusban Európa-bajnokság, októberben pedig világbajnokság lesz, számára az a legfontosabb, hogy az ősszel kezdődő világkupa-sorozatba be tudjon szállni, s ha nyolc állomás összesítésében győz, meglehet az olimpiai kvótája. A 2016–18-as sorozatot épp a napokban nyerte meg, annak ellenére, hogy sérülése miatt csak az első négy versenyen indult.

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.