Bejelentették, hogy Dárdai Pál marad a Hertha vezetőedzője

A berlini klub vasárnap jelentette be, hogy a következő idényben is Dárdai Pál lesz a német Bundesligában szereplő Hertha BSC labdarúgócsapatának a vezetőedzője. A 45 éves, magyar edző ha vért és verejtéket nem is, de szorgalmat és munkát mindenképpen ígért a folytatásra.

Magyar Nemzet
Forrás: MTI2021. 05. 30. 15:25
DÁRDAI Pál
Dárdai Pál elmondta, miért lesz fontos a csapatának Boateng játéka Fotó: MTI/EPA/Getty Images/Maja Hitij
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Január végén kilátástalannak tűnő helyzetben vette át a Hertha irányítását mégis benntartotta a csapatot a Bundesligában. Ennek ellenére kérdés volt, hogy folytathatja-e a munkát a csapat élén a következő idényben, hiszen néhány napja derült ki, év elején csak átverték a berlini játékosokat azzal, hogy hosszabb távú, 2022-ig szóló szerződést írt alá, valójában csak az évad végéig szólt a megállapodás. Ma azonban a Hertha ügyvezetője, Carsten Schmidt a klub közgyűlésén bejelentette, Dárdai marad a vezetőedző.

– Együtt megyünk a következő szezonnak, amelynek a kapcsán csak azt ígérhetem, hogy a szorgalmat, a munkát továbbra is beletesszük, és megpróbálunk egy igazán jó évet produkálni – nyilatkozta Dárdai Pál a klub hivatalos Facebook-oldalán.

A Bruno Labbadia helyére lépő magyar edző a január 25-i kinevezését követően 16 bajnokin 18 pontot szerzett a csapattal, amely végül a tabella 14. helyén végzett. Dárdai új szerződésének a részletei, beleértve annak időtartamát, egyelőre nem ismertek.

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.