A Hertha vezetősége már találkozott Dárdai lehetséges utódjával

Újabb mérkőzést veszített el, ezúttal hazai pályán a német labdarúgó-élvonalban szereplő Hertha. A Dárdai Pál irányította berlinieket a Freiburg győzte le 2-1-re a hetedik fordulóban.

Magyar Nemzet
Forrás: Nemzeti Sport2021. 10. 03. 10:21
RB Leipzig vs Hertha BSC
Dárdai nem érezheti biztonságban az állását Fotó: EPA/FILIP SINGER
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A Lipcsével szembeni 6-0-s vereség után ismét kikapott a Hertha, szombaton a Freiburg volt a csapat hóhéra. A berliniek hét forduló után hat ponttal a tabella tizenharmadik helyén állnak, az újabb bukás nyomán már a szurkolók is kifütyülték a csapatot. 

Az együttes rossz szereplése miatt egyre gyakrabban hallani olyan hangokat, miszerint Dárdai Pált hamarosan leváltják a vezetőedzői posztról. Legutóbb a német Sky Sports szakértője, a magyar válogatott korábbi szövetségi kapitánya, Lothar Matthäus szólalt meg a témában, szerinte Edin Terzic lehet utódja, amennyiben távozna a berliniek első csapatának kispadjáról. „Feltételezem, hogy ezen a héten már történt valami, de azt belső információkból tudom, hogy találkoztak már Terziccsel.”

Ugyanakkor a játékosok ragaszkodnak mesterükhöz, a szombati vereség után Suat Serdar azt nyilatkozta, ő Dárdaival képzeli el a csapat jövőjét.

– Kiállok az edzőm mellett. Nagyszerű szakember, aki mindig bátorít engem – mondta a középpályás.

Bundesliga, 7. forduló:
Hertha BSC–Freiburg 1-2 (0-1)
gólszerzők: Piatek 70., ill. Lienhart 17., Petersen 78.

A borítóképen: Dárdai Pál az RB Leipzig elleni mérkőzésen. Fotó: EPA/Filip Singer

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.