Xavi régi barátját köszöntötte a barcelonai edzőteremben

Xavi és Dani Alves háromszor nyerte meg közösen a Bajnokok Ligáját, sok más cím mellett. A brazil védő négy év után visszatér a Barcelonába, korábbi csapattársa pedig immár edzőként üdvözölhette.

Magyar Nemzet
2021. 11. 16. 14:33
xavi
Newly-appointed FC Barcelona's Spanish coach Xavi Hernandez gestures to supporters during his presentation ceremony at the Camp Nou stadium in Barcelona on November 8, 2021. (Photo by LLUIS GENE / AFP) Fotó: LLUIS GENE / AFP
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Dani Alves 2008 és 2016 között volt a Barcelona játékosa, három Bajnokok Ligáját nyert a csapattal, és részese volt a 2009-es, hattrófeás idénynek is.

A brazil jobbhátvéd azóta megfordult a Juventusban, a PSG-ben és a São Paulóban is, most azonban visszatért a katalánokhoz, hogy segítsen a nehéz anyagi helyzetben lévő klubon, amelyet immár korábbi csapattársa, Xavi irányít.

Egyes értesülések szerint a nyár óta már olimpiai bajnoki címmel is rendelkező Alves valóban segítséget jelent anyagi szempontból is, ugyanis havi egy euróért játszik.

Bár a brazil játékos már együtt edz a csapattal, mérkőzésen csak januártól állhat Xavi rendelkezésére.

Borítókép: Xavi (Fotó: AFP/Lluis Gene)

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.