A magyar szélső gólt lőtt a Galatasaray ellen + videó

Időhúzó cserének küldték pályára a Kasimpasában Varga Kevint, de sokkal több lett annál. A magyar válogatott szélső egy perccel a pályára lépése után bevette a Galatasaray kapuját, klubja így 3-1-es győzelmet aratott Isztambulban.

Magyar Nemzet
2022. 01. 20. 21:35
Varga Kevin
20210604 Budapest Magyarország-Ciprus válogatott felkészülési labdarúgó mérkőzés fotó: Mirkó István MI Magyar Nemzet Képen: #19 VARGA KEVIN Fotó: Mirkó István
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A Kasimpasa játékosa, Umit Bozok ígéretes helyzetben lőtt kapura a hosszabbításban, de csúnyán eltörte a labdát, amely mellé vágódott volna, ám a jól helyezkedő Varga Kevin megmentette a lehetőséget, és éles szögből a kapuba lőtt.

Ez volt a 25 éves magyar szélső első gólja az idényben, a 13. bajnokiján. Varga az ősszel sérülés miatt sok meccset kihagyott, november óta azonban folyamatosan játszik a Kasimpasában. A 15. helyezett csapatnak nagyon kellett ez a győzelem, mert 22 forduló után így is csak egy pont választja el a kieső helytől.

A Galatasaray elleni idegenbeli győzelem mindenképpen nagy bravúr, de ebben az idényben közel sem akkora, mint ahogy gondolná az ember. A 22-szeres török bajnok, ezzel rekorderklub komoly válságban van, jelenleg csak a 13. helyen áll a Süper Ligben, mindössze három ponttal megelőzve a Kasimpasát. Pedig manapság is vannak jól csengő nevű labdarúgók a Galata keretében, mint Ryan Babel vagy Arda Turan.

Borítókép: Varga Kevin a magyar válogatott tavalyi, Ciprus elleni mérkőzésén (Fotó: Mirkó István)

 

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.