Dráma az Australian Openen, elájult az egyik labdaszedő + videó

A spanyol Pedro Martinez és az argentin Federico Delbonis hétfői, első körös meccsén sajnos nem csak a játék okozott izgalmakat az ausztrál nyílt teniszbajnokságon, a mérkőzés egy pontján ugyanis az egyik labdaszedő összeesett a pályán.

Magyar Nemzet
2022. 01. 18. 14:12
null
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A spanyol Pedro Martinez és az argentin Federico Delbonis éppen egy maratonira nyúlt (17-15) rövidítésben küzdöttek egymással az első szett megnyeréséért, amikor egy labdaszedő lány – feltehetően a hőség miatt – összeesett.

A pálya másik oldalán álló Delbonis azonnal észrevette, hogy mi történt és odarohant a lányhoz, majd Martinez és a vonalbírók vízzel próbáltak segíteni az eszméletét vesztett lányon, akit a helyi orvosi stáb megvizsgált, majd egy orvos mellett ülve várta meg, míg a szülei megérkeztek érte.

A két teniszező csatáját egyébként a világranglistán a 61. helyet elfoglaló Martinez nyerte meg, 7:6 (17-15), 3:6, 6:4, 6:2 arányban győzte le Delbonist.

Borítókép: Illusztráció (Forrás: Burst.shopify.com)

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.