Győzelem nélkül maradtak a magyarok az Australian Openen

Véget ért a magyarok számára az Australian Open: Bondár Annának az egyes után párosban is az első forduló jelentette a végállomást.

Magyar Nemzet
2022. 01. 19. 8:57
BONDÁR Anna; PAVLJUCSENKOVA, Anasztaszija
Melbourne, 2022. január 18. Bondár Anna az orosz Anasztaszija Pavljucsenkova ellen játszik az ausztrál nyílt teniszbajnokság női egyesének első fordulójában Melbourne-ben 2022. január 18-án. Fotó: MTI/EPA/Jason O'Brien
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Az utolsó pillanatban kapott lehetőséget Bondár Anna, hogy párosban is szerepeljen az Australian Openen, miután az egyesben még egyaránt érdekelt Paula Badosa és Jelena Ribakina kettőse visszalépett.

Bondár a grúz Okszana Kalasnikova oldalán játszhatott az Anna Danyilina, Beatriz Haddad Maia alkalmi duó ellen. A brazil játékos eredetileg Nadia Podoroskával indult volna, de az argentin nem tudta vállalni a szereplést.

Bondár páros meccse szorosabb lett, mint az egyes találkozója, de végül 6:4, 6:4-re a kazah, brazil kettős nyert.

és Tommy Paul kettőse a sorsolás után visszalépett a párostól, így a magyarok számára győzelem nélkül ért véget az Australian Open.

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.