Következő mérkőzések
Ukrajna
18:002024. június 26.
Belgium
Szlovákia
18:002024. június 26.
Románia

Ennél tökéletesebb tizenegyes nem létezik + videó

Tizenegyest többféleképpen lehet rúgni. De van olyan, amit biztosan nem lehet védeni. Ezt mutatta be a Barcelona holland csatára, Memphis Depay az Elche elleni bajnoki mérkőzésen. Ezzel nyert, és már dobogós a Barca.

Magyar Nemzet
2022. 03. 06. 18:50
Barcelona's Dutch forward Memphis Depay shoots a penalty kick and scores his team's second goal during the Spanish league football match between Elche CF and FC Barcelona at the Martinez Valero stadium in Elche on March 6, 2022. (Photo by JOSE JORDAN / AFP) Fotó: AFP/JOSE JORDAN
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A csereemberei húzták ki a slamasztikából a Barcelonát az Elche elleni spanyol bajnoki mérkőzésen. A hazaiak szereztek vezetést, ezt a télen igazolt Ferran Torres egyenlítette ki, majd érkezett egy VAR-ozás után befújt büntető a vendégcsapatnak. Ezt a holland Memphis Depay végezte el: elemi erővel lőtte ki a kapu bal felső sarkát. Védhetetlen bomba volt.

Íme:

 

A Barcelona 2-1-re nyert, és Xavi irányítása alatt először lépett fel a dobogóra. Az Elche a 14. helyről várja a folytatást a bajnokságban.

Borítókép: Depay lövése védhetetlen volt (Fotó: AFP)

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.