Lewandowski szerződést bontott a szerinte az oroszokat támogató szponzorával

A Goal.com szerint a Bayern München labdarúgócsapatának csatára, Robert Lewandowski felbontotta szerződését a Huaweijel

Magyar Nemzet
2022. 03. 08. 18:31
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

élesen elítéli az oroszok katonai fellépését Ukrajnában. A kiváló támadó korábban arról beszélt, hogy Oroszországgal addig nem szabad labdarúgó-mérkőzéseket játszani, amíg tart a háború. 

A lengyel csatár eddig a Huawei reklámarca volt, ez azonban mostantól megváltozik, ugyanis többé nincs szerződése a kínai céggel – ezt a Goal is megerősítette.

Lewandowski az AFP hírügynökségnek nyilatkozott az ügyről. – Meghoztuk a döntést: Robert Lewandowski és a Huawei között megszűnik a marketinges együttműködés – mondta Tomasz Zawislak.

A kínai technológiai vállalat állítólag segített Oroszországnak megvédeni a hálózatát a kibertámadásokkal szemben a szomszédos ukrajnai inváziót követően.

A Huawei álláspontja. Cikkünk megjelenése után a Huawei Technologies magyarországi képviselete levélben kérte szerkesztőségünket a cég álláspontjának közlésére, amelyet változtatás nélkül idézünk: „A Daily Mail által közölt történet, miszerint a Huawei segített volna Oroszországnak megvédeni a hálózatát a kibertámadásokkal szemben nem igaz, az egy pontatlan és valótlan, azóta már javított cikk állításain alapult. Ami Robert Lewandowskit illeti, az egy másik ügy, a Huawei sajnálja, hogy a megszűnik az együttműködés a két fél között. A vállalat nagyra értékeli a vele való hosszú távú együttműködést, és legjobbakat kívánja neki a jövőben.”

Borítókép: Robert Lewandowski lemondott a támogatója pénzéről (Fotó: AFP)

 

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.