Lionel Messi biztosan nem így tervezte az estét, amikor színházba ment

Lionel Messi két világbajnoki selejtező között színházba ment Buenos Aires-ben, ahol felismerték, és valóságos népünnepély kerekedett ki a színházlátogatásból.

Magyar Nemzet
2022. 03. 29. 9:16
MESSI, Lionel
Cuiab, 2021. jnius 29. A 138-adszor vlogatott argentin Lionel Messi a Copa America dl-amerikai labdarg-bajnoksg csoportkrben jtszott Argentna-Bolvia mrkzsen a brazliai Cuiabban 2021. jnius 28-n. MTI/EPA/EFE/Sebastiao Moreira Fotó: Sebastiao Moreira
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Kultúrprogramot szervezett vasárnap estére a Messi család. a szüleivel és a testvérével elment Buenos Aires egyik színházába, ahol megnézték az Inmaduros (Éretlenek) című előadást. A Paris Saint-Germain hétszeres aranylabdás csatára három nappal korábban góllal vette ki a részét a Venezuela elleni 3-0-s hazai győzelemből, az argentin válogatott számára már tét nélküli világbajnoki selejtezőn, hiszen a csapat már korábban kiharcolta a részvételt a katari vb-n.

A színházban maszkot viselt, ám az előadás végén, amikor a színészek a közönség tapsát fogadták, kiderült, hogy felismerték, a darab rendezője pedig felhívta a színpadra. A jelenlévők felállva ünnepelték a futballistát, és szinte népünnepélyt rendeztek.

 

Borítókép: Lionel Messi (Fotó: Sebastiao Moreira)

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.