Meggondolta magát a magyar kapus: a román válogatottban akar védeni

Hindrich Ottó szerint félreértelmezték korábbi nyilatkozatát. Az önmagát száz százalékig magyarnak valló kapus a román válogatottban szeretne kiteljesedni.

Magyar Nemzet
2022. 03. 26. 14:50
null
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A Csakfoci szúrta ki Hindrich Ottó legújabb nyilatkozatát. A 19 éves kapus korábban kifejezte abbéli szándékát, hogy magyarként nem is lehet más a vágya, mint a magyar válogatottban szerepelni. Román források szerint a Puskás Akadémia ajánlatot is tett Hindrichért a kolozsvári CFR-nek, de a klub azt nem fogadta el. 

A román Digisport.ro megszólaltatta az önmagát száz százalékig magyarnak valló kapust, aki szembefordult korábbi álláspontjával. 

Fotó: AFP/Flaviu Buboi

Már nem lebeg a szeme előtt a magyar válogatottság, sőt kijelentette, hogy félreértelmezték korábbi szavait. – Minden kijelentésemet másképp értelmezték, másképp fordították le. Jelenleg a román U20-as válogatottal vagyok, és arra akarok koncentrálni, amit itt kell tennem. Igen, szeretnék bekerülni a román A válogatottba is – idézi a digisport.ro Hindrichet, aki csütörtökön végigvédte a norvégok elleni elitligás U20-as válogatott meccset, amelyen 2-1-re kikaptak a románok.

Borítókép: Hindrich Ottó a román felnőttválogatottban képzeli el a jövőjét (Fotó: Digisport.ro)

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.