Következő mérkőzések
Ukrajna
18:002024. június 26.
Belgium
Szlovákia
18:002024. június 26.
Románia

Csercseszov frappáns válasza: Nem kell segítség, majd szólok

Hat fordulóval a zárás előtt kilenc pontra növelte az előnyét a Ferencváros a labdarúgó NB I-ben. Nem kiabáljuk el, ha előrebocsátjuk, megvan a zöld-fehérek sorrendben negyedik, összességében pedig hatrmincharmadik bajnoki címe. Sztanyiszlav Csercseszov, a csapat vezetőedzője frappánsan válaszolt, amikor a „matekról” faggatták

Magyar Nemzet
2022. 04. 10. 8:30
Vele megnyugodtak a kedélyek, Csercseszov rendet tart az öltözőben Forrás: Fradi.hu
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

– Majd szólok, ha én is úgy gondolom, hogy biztosan bajnokok vagyunk. Még tart a bajnokság, örülök, hogy pontokkal növeltük az előnyünket. Kilenc pont nagy előny, de van még hátra hat mérkőzés, az összesen tizennyolc pont, még bármi megtörténhet. Legközelebb, a Honvéd otthonában sem lesz könnyű dolgunk – így felelt Sztanyiszlav Csercseszov a Debrecen ellen 3-0-ra megnyert mérkőzés után, amikor azt kérdezték tőle, kijelenthető-e, hogy már bajnok a Fradi. A vezetőedző kivételesen szinte maradéktalanul elégedett volt a csapatával.

– Fontos győzelmet arattunk, amit ráadásul jó teljesítménnyel értünk el. Örülök ennek, mert az előző mérkőzéseken nem sikerült kiszolgálni a szurkolókat. Szeretnénk minél támadóbb focit játszani, minél több nézőt behozni a stadionba, ma szerintem jó mérkőzésünk volt, de mindig többet szeretnék, mindig látni a fejlődést, hogy készen álljunk a nemzetközi szereplésre. Ez a legfontosabb.

Carrillo mi mást tehetett, elismerte

– Nem szeretek ilyet elismerni, de a Ferencváros ma jobb volt nálunk. Az első félidőben nekik és nekünk is voltak helyzeteink, ők betaláltak, mi nem. Próbáltunk játszani, de ha nem lövöd be a helyzeteidet a Groupama Arénában, akkor általában kikapsz. El kell felejtenünk a mait és koncentrálni a Gyirmót elleni bajnokira – összegzett Joan Carrillo, a Debrecen vezetőedzője.

NB I, 27. forduló

Péntek

ZTE–Bp. Honvéd 3-1 (2-0), Zalaegerszeg, 2409 néző, jv.: Karakó. Gólszerzők: Lesjak (32.), Tajti (11-esből, 45+1.), Spoljaric (86.), illetve Lukics (11-esből, 62.)

Szombat
Kisvárda–Mezőkövesd 1-2 (1-1), Kisvárda, 1520 néző, v.: Csonka. Gólszerzők: Karabeljov (30.), illetve Jurina (8.), Cseke (67.)
Gyirmót–Puskás Akadémia 1-1 (1-0), Alcufer Stadion, 1020 néző, v.: Zierkelbach. Gólszerzők: Ikic (16.), illetve Baluta (82.)
Ferencváros–Debrecen 3-0 (2-0), Groupama Aréna, 9137 néző, v.: Berke. Gólszerzők: Nguen (8.), Marquinhos (39.), Zachariassen (73.)

Vasárnap

Paks–Újpest 14.30 (M4 Sport)
MTK–Mol Fehérvár 17.00 (M4 Sport)

Borítókép: Sztanyiszlav vonásai kezdenek kisimulni (Fotó: Fradi.hu)

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.