Messi nem örült a feléje rohanó szurkolónak + videó

Jossué Garzon csak azért utazott Guayaquilbe, hogy élőben lássa Lionel Messit. A lelkes rajongó 2011 óta az Egyesült Államokban él, a saját közösségi oldalán kürtölte világgá, hogy régi álma vált valóra azzal, hogy megcsodálhatta az argentin zsenit. Még úgy is megérte neki az akció, a közös szelfi a pályán, hogy utána a biztonsági őrök leteperték, majd kitiltották a stadionból.

Magyar Nemzet
2022. 04. 01. 11:42
Messi nem rajongott a rajongójáért Forrás: pulevvsmir.co.uk
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A szerda esti Ecuador–Argentína vb-selejtező mérkőzés (1-1) után különös eseménnyel szembesült a futballtörténelem egyetlen hatszoros aranylabdás játékosa, Az argentin világsztár már hozzászokhatott a rajongóihoz, de még nem találkozott olyan fanatikussal, aki beszaladva a pályára azzal érvelt, sőt ordított, hogy egyenesen az Egyesült Államokból érkezett azért, hogy közös képet készítsen vele. A fotó végül megvalósult, nagy karriert futott be a közösségi médiában, sőt az esetről videófelvétel is készült. Szegény Messi egy idő után már meg sem próbált jó képet vágni az akcióhoz.

Íme:

Borítókép: Messi nem rajongott a rajongójáért (Fotó: Mirror.co.uk)

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.