Összecsaptak a szurkolók a Konferencia-liga-döntő helyszínén

Az albán rendőrök közbelépésére volt szükség Tiranában, ahol este a labdarúgó Konferencia-liga döntőjében az olasz AS Roma és a holland Feyenoord küzd meg egymással.

Forrás: MTI2022. 05. 25. 11:01
FBL-EUR-C4-FEYENOORD-AS ROMA Fotó: Europress/AFP/GENT SHKULLAKU
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Az albán rendőrség közölte: az olasz és a holland szurkolókkal való összetűzésekben tíz rendőr megsérült, valamint egy rendőrautó is megrongálódott. A rendőröket üvegpalackokkal, botokkal, kövekkel és egyéb tárgyakkal dobálták meg. A rendőrségre vitt hatvan emberből 48 olasz, 12 holland. A kupadöntő Albánia történetének egyik legrangosabb sporteseménye, ezért a szerdát munkaszüneti nappá nyilvánították, a főváros nagyobb útjait pedig lezárták.
A döntőnek otthont adó stadionban 21 690 néző lehet jelen személyesen, a mérkőzés – amelyen a romániai Kovács István lesz a játékvezető – 21 órakor kezdődik, és az M4 Sport élőben közvetíti.

Borítókép: Feyenoord-drukkerek egy része nem tudott viselkedni az albán fővárosban (Fotó: AFP)

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.