Lelépett a gyerek, erre elküldték az apját

Pikáns történet. A Magyar Kupában az elődöntőig menetelő Győr labdarúgócsapata elküldte az edzőjét, a korábbi válogatott játékost, Klausz Lászlót. Általános vélekedés szerint többek között azért is, mert a fia tegnap aláírt Zalaegerszegre.

Magyar Nemzet
2022. 06. 22. 17:18
null
20210701 Győr A WKW ETO FC Győr első edzése - felkészülés az új NB I-es szezonra A képen: Klausz László vezetőedző Fotó: Csapó Balázs CSB Kisalföld KA Fotó: Kisalföld/Csapó Balázs
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

„A tegnap nyilvánosságra került események következtében a klubvezetés és a vezetőedző közötti bizalom visszafordíthatatlanul megromlott, így Klausz Lászlót azonnali hatállyal felmentették a munkavégzés alól, ennek értelmében a mai naptól már nem látja el a felnőttcsapat vezetőedzői feladatait” – olvasható az ETO hivatalos honlapján.

A klub közleménye nem részletezi, hogy pontosan mi áll a háttérben, de oly nagyon nem nehéz kitalálni, mi okozta a bizalmi válság kialakulását. Klausz László fia, Klausz Milán ugyanis az NB I-es ZTE-hez igazolt.

A Nemzeti Sport információi szerint Győrben már jó ideje folynak az egyeztetések arról, hogy a következő idénytől ki irányítsa a csapatot, s ha a fia nem távozik, akkor sem biztos, hogy Klausz maradhatott volna az együttes élén.

Az ETO az előző idényben a hetedik helyen végzett az NB II-ben, és elődöntős volt a Magyar Kupában.

Borítókép: Klausz László nem önszántából hagyta el a klubot (Fotó: Bach Máté)

 

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.