Kubatov Gábor ugyanazt gondolta, mint Marco Rossi

Az Európa-liga nyolcaddöntőjének sorsolásán eldőlt, hogy a Ferencváros a német Leverkusennel került össze. Az FTC elnöke, Kubatov Gábor egy angol szóval kommentálta a sorsolást. Easy, magyarul könnyű. Marco Rossi is ugyanezt posztolta a Nemzetek Ligája A divíziójának sorsolása után.

Magyar Nemzet
2023. 02. 24. 13:21
Kubatov Gábor
2021.08.24. Budapest Kubatov Gábor, a Ferencváros elnöke Fotó: Kurucz Árpád (KA) Magyar Nemzet Fotó: Kurucz Árpád
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Kubatov Gábor ezúttal nem bonyolította túl a dolgot. A Ferencváros elnöke egy szóval kommentálta csapata sorsolását a labdarúgó Európa-liga nyolcaddöntőjében. 

Mint ismert, az FTC a német Bayer Leverkusen ellen játszik az El-ben, az első mérkőzést március 9-én Németországban, a visszavágót egy hét múlva a budapesti Puskás Arénában rendezik. 

Nos, Kubatov Gábor ugyanazzal az angol szóval jellemezte a sorsolását, mint amit szövetségi kapitány is használt a Nemzetek Ligája A divíziójának sorsolása után. Easy, azaz könnyű. Rossinak és a válogatottnak bejött, Olaszország, Anglia és Németország mellett megkapaszkodott az A divízióban. A Fradi elnöke is valami hasonló bravúrt vár a csapatától.

Borítókép: Kubatov Gábor is bravúrt remél a csapatától (Fotó: Magyar Nemzet)

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.