időjárás 19°C Cintia , Norbert 2023. június 6.
logo

Hosszú Katinka várandósan messzire utazott, ahol nagyon meleg van + fotók

Magyar Nemzet
2023.03.22. 05:58 2023.03.22. 08:35
Hosszú Katinka várandósan messzire utazott, ahol nagyon meleg van + fotók

Hosszú Katinka múlt csütörtök este az Instagramon jelentette be, hogy várandós, s a háromszoros olimpiai bajnok úszónő tegnap este friss fotókkal is szolgált. Hosszú és férje, Gelencsér Máté az Egyesült Államokból jelentkezett be, Miami egyik üdülőközpontjából.

Még március első napjaiban jelentek meg az első hírek arról, hogy Hosszú Katinka gyermeket vár, s már a negyedik hónapban járhat a 33 éves sportolónő, ezért a külföldi edzőtáborba sem utazott el az úszóválogatottal. Február elején Wladár Sándor, a Magyar Úszószövetség elnöke még arról beszélt, hogy Hosszú Katinka folytatja az úszást, a szakmai tervét beadta a szövetségbe, s hamarosan Tenerifére utazik háromhetes edzőtáborba. Ám nem így történt. A háromszoros olimpiai bajnok múlt csütörtökön egy videóban árulta el, hogy már az anyai szerepre készül.

Hosszú
Hosszú Katinka: A legfontosabb dolgok az életben (Forrás: Facebook/Hosszú Katinka)

Hosszú Katinka a férjével Miamiban pihen

Tegnap este pedig ő és férje, Gelencsér Máté az Egyesült Államokból, Floridából jelentkezett be, Miami egyik üdülőközpontjából. Az Atlanti-óceán partjáról, a tűző napsütésben köszönték meg a jókívánságokat, és Hosszú Katinka megmutatta gömbölyödő pocakját is. Az egyébként, hogy hol tartózkodnak, Hosszú Katinka posztjából nem derül ki, az úszónő lokációt nem adott meg, de a férje ezt megtette, s nála azt találjuk, hogy „South Beach, Miami, Florida”. Ahol most napközben 27-28 Celsius-fok a hőmérséklet.

 

A házaspár nem találomra választotta Floridát a feltöltődésre, ugyanis pénteken Fort Lauderdale-ben lesz jelenésük, ahol bemutatják a Hosszú Katinka életéről szóló dokumentumfilmet.

Hosszú Katinka cikkünk borítóképe mellett még a következő fotókat posztolta az Instagramon és a Facebookon:

Forrás: Instagram/hosszukatinka
Forrás: Instagram/hosszukatinka
Forrás: Instagram/hosszukatinka

A gratulálók táborában az elsők között ott van a dél-afrikaiak olimpiai és világbajnok úszója, Chad Le Clos is.

A Katinka című életrajzi film Magyarországon 2022 májusban került a mozik műsorára, a Szupermodern Stúdió gyártásában és a Nemzeti Filmintézet támogatásával készült százperces alkotás.

Borítókép: Hosszú Katinka és férje Floridában tartózkodik (Forrás: Instagram/hosszukatinka)

 

Hírlevél feliratkozás
Nem akar lemaradni a Magyar Nemzet cikkeiről? Adja meg a nevét és az e-mail címét, és mi naponta elküldjük Önnek legjobb írásainkat.