Hosszú Katinka várandósan messzire utazott, ahol nagyon meleg van + fotók

Hosszú Katinka múlt csütörtök este az Instagramon jelentette be, hogy várandós, s a háromszoros olimpiai bajnok úszónő tegnap este friss fotókkal is szolgált. Hosszú és férje, Gelencsér Máté az Egyesült Államokból jelentkezett be, Miami egyik üdülőközpontjából.

Magyar Nemzet
2023. 03. 22. 5:58
null
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Még március első napjaiban jelentek meg az első hírek arról, hogy gyermeket vár, s már a negyedik hónapban járhat a 33 éves sportolónő, ezért a külföldi edzőtáborba sem utazott el az úszóválogatottal. Február elején Wladár Sándor, a Magyar Úszószövetség elnöke még arról beszélt, hogy Hosszú Katinka folytatja az úszást, a szakmai tervét beadta a szövetségbe, s hamarosan Tenerifére utazik háromhetes edzőtáborba. Ám nem így történt. A háromszoros olimpiai bajnok múlt csütörtökön egy videóban árulta el, hogy már az anyai szerepre készül.

Hosszú
Hosszú Katinka: A legfontosabb dolgok az életben (Forrás: Facebook/Hosszú Katinka)

Hosszú Katinka a férjével Miamiban pihen

Tegnap este pedig ő és férje, Gelencsér Máté az Egyesült Államokból, Floridából jelentkezett be, Miami egyik üdülőközpontjából. Az Atlanti-óceán partjáról, a tűző napsütésben köszönték meg a jókívánságokat, és Hosszú Katinka megmutatta gömbölyödő pocakját is. Az egyébként, hogy hol tartózkodnak, Hosszú Katinka posztjából nem derül ki, az úszónő lokációt nem adott meg, de a férje ezt megtette, s nála azt találjuk, hogy „South Beach, Miami, Florida”. Ahol most napközben 27-28 Celsius-fok a hőmérséklet.

 

A házaspár nem találomra választotta Floridát a feltöltődésre, ugyanis pénteken Fort Lauderdale-ben lesz jelenésük, ahol bemutatják a Hosszú Katinka életéről szóló dokumentumfilmet.

Hosszú Katinka cikkünk borítóképe mellett még a következő fotókat posztolta az Instagramon és a Facebookon:

Forrás: Instagram/hosszukatinka
Forrás: Instagram/hosszukatinka
Forrás: Instagram/hosszukatinka

A gratulálók táborában az elsők között ott van a dél-afrikaiak olimpiai és világbajnok úszója, Chad Le Clos is.

A Katinka című életrajzi film Magyarországon 2022 májusban került a mozik műsorára, a Szupermodern Stúdió gyártásában és a Nemzeti Filmintézet támogatásával készült százperces alkotás.

Borítókép: Hosszú Katinka és férje Floridában tartózkodik (Forrás: Instagram/hosszukatinka)

 

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.