Sigér a feröeri mérkőzés előtt: nem kell hiú ábrándokat kergetni

A feröeri bajnok KÍ Klaksvík elleni összecsapás vár a Ferencvárosra kedd este a labdarúgó Bajnokok Ligája első selejtezőkörében. Sigér Dávid bár természetesen győzelemre vágyik, figyelmeztetett, a házigazda otthon ellenállhatatlanul teljesít.

Magyar Nemzet
Forrás: Origó2023. 07. 10. 16:59
Sigér Dávid
Budapest, 2022. szeptember 11. A ferencvárosi Sigér Dávid a labdarúgó OTP Bank Liga 8. fordulójában játszott Ferencvárosi TC-Kisvárda Master Good mérkõzésen a Groupama Arénában 2022. szeptember 11-én. Ferencvárosi TC-Kisvárda Master Good 3-0. MTI/Kovács Tamás Fotó: Kovács Tamás
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Sigér Dávid az Origónak adott interjúban a feröeri időjárásról, a túl világos éjszakákról, a műfüves stadionokról és természetesen a Ferencváros keddi (20.45, tv: M4 Sport) ellenfeléről, a KÍ Klaksvíkról is szót ejtett. A Fradi középpályása kiemelte, nem szabad lebecsülni a feröeri bajnokcsapatot, amely hazai pályán elismerésre méltó eredménysorozattal bír.

– Előre nem írnám alá az egy pontot, természetesen győzelemre fogunk játszani. Az egyik megbeszélésen meg is mutatták nekünk, hogy ez a csapat – ha jól tudom – hazai pályán a saját bajnokságában és a nemzetközi porondon két éve nem kapott ki. Ez hatalmas eredmény, mindannyian tudjuk, hogy ilyen sorozatot felállítani nagyon nehéz. Ez nem lehet véletlen, ellenállásra kell majd számítanunk, még ha talán nem is ők irányítják majd a mérkőzést. Amit csinálnak, azt valószínűleg jól csinálják a hazai pályájukon, úgyhogy előre nem írnám alá a döntetlent, de nem kell hiú ábrándokat kergetni és azt várni, hogy sima, sokgólos győzelemmel megyünk haza. Nem szabad elfelejtenünk, hogy lesz egy meccs még a Groupama Arénában is – fogalmazott Sigér Dávid.

Arra a bizonyos visszavágóra július 19-én kerül sor.

Borítókép: Sigér Dávid (Fotó: MTI/Kovács Tamás)

 

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.