Alexander-Arnold: Real Madrid nem, Barcelona igen!

Trent Alexander-Arnold sérülése miatt éppen nem áll a Liverpool rendelkezésére, de azért figyelemmel követi a futballélet eseményeit. Most például megtippelte a kieséses szakasz további mérkőzéseinek eredményeit. Az általa elképzelt győztesre rajta kívül valószínűleg nem túl sokan fogadnának…

2024. 03. 20. 7:35
Meglepetést jelentene, ha Trent Alexander-Arnoldnak igaza lenne
Meglepetést jelentene, ha Trent Alexander-Arnoldnak igaza lenne Fotó: AFP/Peter Powell
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

szerint az egyik ágon a Barcelona és a Borussia Dortmund jut az elődöntőbe a Bajnokok Ligájában a Paris Saint-Germain és az Atlético Madrid ellenében, míg a másikon szerinte angol uralom lesz, és a Manchester City kiejti a Real Madridot, az Arsenal pedig a Bayern Münchent.

A Liverpool védőjét úgy látszik, hogy igencsak lenyűgözte az Ágyúsok teljesítménye, mert úgy véli, hogy az Arsenal a négy között a nagy rivális Manchester Cityvel is elbánik, a január végéig nem túl acélosan teljesítő Barcelona pedig a Dortmund elleni párharcot megnyerve lesz finalista.

A végső győztes pedig a Barcelona lesz, amely a 2014–15-ös idényben volt utoljára a kontinens legjobb csapata. Alexander-Arnold szerint újra az lesz, ami Xavi jövőjére is nagy hatással lehetne.

Hirdetés: Ha kedvet kapott a fogadáshoz, keresse fel a Szerencsejáték Zrt. Tippmix Pro oldalát, ahol azonnal fogadhat, játszhat, nyerhet.

 

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.