Kacag a futballvilág, ezért kellenek mindig rendőrök a norvég csapat meccsére + videó

Hihetetlen videó járja be a világhálót, amely a norvég élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban a vasárnapi KFUM–Brann találkozó előtt készült. Ebből kiderül, hogy a házigazda, az élvonalban újonc csapat pályáján a főváros, Oslo déli peremén az öltözők nem a létesítményben vannak, hanem mellette egy forgalmas út túloldalán. Így a bajnoki meccsek előtt a bevonulás úgy történik, hogy a rendőrök leállítják a forgalmat.

2024. 04. 30. 11:15
A KFUM Aréna bekerült a hírekbe
A KFUM Aréna bekerült a hírekbe Forrás: X
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A KFUM idén jutott fel a 16 csapatos norvég élvonalba, ahol öt mérkőzés lejátszása után a 11. helyen áll, egy-egy győzelem és vereség mellett három döntetlenje van. Norvégia határán túl eddig nem sokan hallottak róla, de ez most gyökeresen megváltozott. A csapat az elmúlt hét végén otthon játszott a tabellán harmadik helyen álló Brann együttesével, a meccs 0-0-ra végződött, de nem a pályán történtek miatt került be a hírekbe. Hihetetlen videó járja be a világhálót, amelyből kiderül, hogy a KFUM pályája, a 2236 fős nézőcsúcsot magáénak mondható, hangzatos nevű KFUM Aréna Oslo déli peremén igazán különleges. Az öltözők nem az amúgy takaros létesítményben vannak, hanem mellette egy forgalmas út túloldalán. Így a bajnoki meccsek előtt az élvonalban a bevonulás úgy történik, hogy a rendőrök leállítják a forgalmat, amíg a játékosok és a játékvezetők a kijelölt gyalogátkelőhelyen át biztonságosan bemasíroznak a pályára  – ezt tudhatta meg most az egész világ.

S ezt azért a kommentátorok sem tudják megállni nevetés nélkül...

A pálya és az öltöző elhelyezkedése:

 

A pálya 2007-ben épült, 2015-ben átalakították, de akkor még nem gondolták, hogy a csapat feljut az élvonalba.

 

 

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.