Következő mérkőzések
Spanyolország
18:002024. július 05.
Németország
Portugália
21:002024. július 05.
Franciaország

Marco Rossi nagyon bátor ígéretet tett a továbbjutás esetére

A Mol-csoport elindította a magyar labdarúgó-válogatottat támogató kampányát, amelyben arra biztat mindenkit, hogy készüljenek különleges fogadalmakkal a válogatott remélt jó szereplésére. Marco Rossi szövetségi kapitány a Világgazdaságnak elmondta, mi az ő fogadalma, illetve álmodozik-e Eb-győzelemről.

Forrás: Világgazdaság2024. 05. 17. 14:14
ROSSI, Marco
Marco Rossi figyelmeztette a fiatal magyar tehetségeket is. Fotó: MTI/Illyés Tibor
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

–  Ha továbbjutunk a csoportból, körbetekerem kerékpárral a Balatont – jelentette ki a Mol-campuson a vállalat A szurkoló benned van! elnevezésű, a magyar labdarúgó-válogatottat támogató kampányán. A Világgazdaság kérdésére Rossi elmondta: nyitott volt arra, hogy a válogatottal részt vegyenek közönségtalálkozóján a Budapest Sportarénában, és nem ő kérte, hogy halasszák el az eseményt.

– Nem tartom rossz döntésnek, hogy a szervezők elhalasztották az eseményt, edzőként pedig természetesen nem fogok sírni emiatt, a felkészülés a legfontosabb – mondta a szövetségi kapitány, hozzátéve, ha később megtartják a rendezvényt, szívesen ott lesznek. Azt is elárulta, hogy mit tenne, ha a nemzeti csapat megnyerné az Európa-bajnokságot: – Alapvetően álmodozó típus vagyok, de őszintén szólva ezen nem gondolkodtam, már az Eb-győzelem álma is irreális, csak a következő meccsre koncentrálok – szögezte le Marco Rossi.

 

A következő mérkőzés jelen esetben Svájc ellen lesz. – Természetesen mindannyian szeretnénk továbbjutni a csoportból. Aztán az előttünk álló feladatoknak megfelelően igyekszünk a legjobbat nyújtani, mint mindig – mondta Marco Rossi.

A Világgazdaság cikke itt olvasható el.

 

Hirdetés: Regisztrálj most a megújult TippmixPro-ra és használd egyedi bónuszkódodat, hogy tiéd lehessen a 100%-os feltöltési bónusz akár 30.000 Ft-ig! Bónuszkód: MW30 

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.