Élő közvetítés
Skócia
ÉLŐ
Magyarország
Svájc
ÉLŐ
Németország

Raquinho, az állat! Gazdag Dániel csapatának meccsét félbe kellett szakítani + videó

Szörnyű sorozata van a Philadelphia Union csapatának az észak-amerikai labdarúgó-bajnokságban (MLS): Gazdag Dániel együttese a legutóbbi öt meccsén csupán egy pontot szerzett, és négy hazai találkozót veszített el. Közép-európai idő szerint ma hajnalban a New York City ellen maradt alul 2-1-re, és vesztes állásnál a hazai szurkolók azokat a vidám pillanatokat sem élvezhették igazán, amikor váratlan vendég jelen meg a pályán, egy mosómedvét üldözött a személyzet.

2024. 05. 16. 7:26
Raquinho „rekordot” állított fel az MLS-ben
Raquinho „rekordot” állított fel az MLS-ben Forrás: X/Philadelphia Union
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A Philadelphia Union a legutóbbi öt meccse mindegyikén szerzett gólt, összesen nyolcat, és ezekből hármat jegyzett, de a csapat csak egy ponttal lett gazdagabb: egy döntetlen, négy vereség a mérlege. S mind a négy vereségét hazai pályán szenvedte el.

Gazdag Dánielre nem lehet panasz, május elején klubrekoder lett Forrás: X/Philadelphia Union

A Philadelphia közép-európai idő szerint ma hajnalban a New York City ellen maradt alul 2-1-re, és most Gazdag Dániel sem tudott segíteni a csapatán. A vendégek már a 2. percben megszerezték a vezetést, az első félidő hosszabbításában pedig kétgólosra növelték az előnyüket. Ám a híradások a 20. perc történéseit emelik ki, ekkor ugyanis egy mosómedve szaladt be a pályára, és jóval fürgébb volt, mint a pályamunkások, akik megpróbálták nyakon csípni. Sokáig eredménytelenül üldözték, így a találkozót néhány percre félbe kellett szakítani.

 

Raquinho, a mosómedve volt a legnagyobb sztár a Philadelphia meccsén

Az MLS hivatalos X-oldala a „Raquinho” nevet adta a mosómedvének (angolul a mosómedve raccoon – a szerk.), elkönyvelték, hogy 161 másodpercet töltött a pályán, és ez rekord az MLS törtéetében. Mit mondjunk, van humora annak a munkatársnak a sajtóosztályon, aki ezt posztolta!

Raquinho rekordot állított fel Forrás: X/MLS


 

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.