Visszavághat a Fradi a Klaksvíknak, itt a teljes BL-selejtezőlista

Már ismert a lehetőséges ellenfelek listája, akik közül kikerül a Ferencváros ellenfele a labdarúgó Bajnokok Ligája 2024–25-ös idényének selejtezőjében, a második fordulóban. A Fradi akár újra összekerülhet a feröeri KÍ Klaksvíkkal, a lajstromból még érdemes kiemelni a román bajnok FCSB-t, a Steaua utódját és a lengyel Jagelloniát.

2024. 06. 03. 19:51
Sztanyiszlav Csercseszov legutóbb a Ferencváros vezetőedzője volt
Egy éve Sztanyiszlav Csercseszov állásába került a KÍ Klaksvík elleni vereség Fotó: Nemzeti Sport/Török Attila
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Mint ismert, a Real Madrid győzelmének köszönhetően a Ferencváros csak a második fordulóban kapcsolódik be a Bajnokok Ligája selejtezőjébe. Ez mindenekelőtt azt jelenti, hogy a csapatnak két héttel több ideje lesz arra, hogy formába kerüljön.

Az már most ismert, hogy az első fordulóban mely csapatok lesznek a kiemeltek. Íme, a lajstrom: Flora Tallin (észt), FCSB (román), KI Klaksvík (feröeri), Shamrock Rovers (ír), Lincoln Red Imps (északír), The New Saints (walesi), Pjunik Jereván (örmény), RFS Riga (lett), Petrocub Hincesti (moldáv), FC Ballkani (koszovói), FK Borac Banja Luka (bosnyák), Jagiellonia Bialystok (lengyel).

Ezen együttesek lesznek kiemeltek az első fordulóban, ami persze nem jelenti azt, hogy meg is nyerik a maguk párharcát, de esélyeseknek számítanak.

A Fradi tehát ismét összeakadhat a feröeri KÍ Klaksvíkkal, amely egy éve a vesztét okozta, s ami egyben Sztanyiszlav Csercseszov felmentésével járt együtt.

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.