Következő mérkőzések
Spanyolország
21:002024. július 09.
Franciaország
Hollandia
21:002024. július 10.
Anglia

Nagelsmann kitiltja a játékosok feleségeit, barátnőit a német szálláshelyről

A Nationalelf szövetségi kapitánya, Julian Nagelsmann úgy döntött, ha csapata megveri Spanyolországot az Európa-bajnokság negyeddöntőjében, akkor a játékosok lemondhatnak arról, hogy kedvesükkel töltsenek pár kellemes percet a szálláson.

2024. 07. 04. 15:13
UEFA EURO 2024 - Group A Germany vs Scotland
epa11411030 Germany head coach Julian Nagelsmann (L) shakes hands with player Toni Kroos (R) whoi is withdrawn from the UEFA EURO 2024 group A match between Germany and Scotland in Munich, Germany, 14 June 2024. EPA/FRIEDEMANN VOGEL Fotó: FRIEDEMANN VOGEL
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Igencsak megnőtt a tétje a német labdarúgók számára a pénteken 18 órától kezdődő Spanyolország elleni Eb-negyeddöntőnek. Ugyanis győzelmük esetén nemcsak az elődöntő lesz a jutalmuk, hanem a szövetségi kapitány, Julian Nagelsmann elképzelése alapján új szabály lép életbe a játékosok szabadidejét illetően.

NAGELSMANN, Julian
Julian Nagelsmann azt szeretné, ha csapata az elődöntőtől csak az Eb-re koncentrálna    Fotó: Ronald Wittek

Eddig ugyanis Nagelsmann a felkészülés megkezdése óta engedélyt adott arra, hogy a játékosokat rendszeresen meglátogathassa a családjuk, kedvesük a szálláson, és együtt tölthessenek egy kis időt. Az edzői stáb úgy vélte, ez jó hatással lesz a játékosokra. Amint láthattuk a németek eddigi meccsein, ez bizony így volt.

A Bild azonban úgy tudja, a spanyolok esetleges legyőzése után a szeretteik már nem látogathatnák meg őket, mert a csapat minden erejével az elődöntős mérkőzésre fókuszálna. A németek jövő kedden játszanák az elődöntőt, így két Eb-meccs között most lenne a legkevesebb idejük a felkészülésre.

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.