Teljesen feldobta Pesicset a duplája – Még a zongorához is leült a Fradi szerb csatára

Alekszandar Pesics a Fradi első keretétől száműzve készült és az elmúlt hónapokban nem lépett pályára. Az új edzői stáb megadta neki a lehetőséget a bizonyításra, és a szerb csatár élt is vele. A horvát NK Istrának lőtt két gólja után felszabadultan nyilatkozott, majd csapattársainak zongorázott egy kicsit.

2024. 07. 14. 7:42
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A Ferencváros lejátszotta az ausztriai edzőtáborban a második edzőmeccsét, amit 3-1-re megnyert a horvát NK Istra ellen. A találkozó hőse a duplázó szerb Alekszandar Pesics volt, akit honfitársa, Dejan Sztankovics vezetőedző tett ki a keretből, de az új szakmai stáb számít a csatárra. 

Pesics száműzetése ellenére ragaszkodott a Fradihoz, úgy tűnik, megérte lehetőséget adni neki (Fotó: Fradi.hu/Molnár Ádám)

A szerb játékos az előző szezonban tizennyolc bajnokin hat gólt szerzett, a Magyar Kupában is lőtt két gólt, illetve a nemzetközi kupában négyet. És ha már lehetőséget kapott, a zöld-fehérekhez ragaszkodó Pesics élt vele, és két, szebbnél szebb találattal a főhőse lett a találkozónak.

„Mindig a gólszerzés lobog a szemem előtt, de a legfontosabb az, hogy nyerjen a csapat. Jól esett, hogy kétszer is betaláltam. Sokáig nem játszottam, de mindent megtettem, hogy jó formában térhessek vissza. Minden mérkőzés alkalmával a fejlődésre készülök. A csapatnak mindig arra kell törekednie, hogy jobb legyen, a cél a legmagasabb szint. Lépésről lépésre, meccsről meccsre kell haladnunk. Mi vagyunk a Fradi, amelynek mindig győznie kell – nyilatkozta a győztes edzőmérkőzést követően az FTC YouTube-csatornáján Pesics.

A szerb csatár annyira felszabadult lett a góljaitól, hogy még egy szállodai zongorához is odaült, hogy játékával még jobb kedvre derítse csapattársait. Terve bevált, hatalmas nevetéssel nyugtázták a többiek Pesics játékát, egyben azt is megállapították, még sokáig nem fogják őt Kocsis Zoltánnal összekeverni.

 

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.