Hansi Flick reagált Messi véleményére, amit az El Clásico után írt

A La Liga rangadóján a Barcelona még szombaton éjjel nyert 4-0-ra a Real Madrid otthonában. Ha kicsit megkésve, de az El Clásico után vasárnap este a katalánok korábbi klasszisa, Lionel Messi is reagált a Barca kiütéses sikerére. S a véleménye a Barcelona trénere, Hansi Flick tetszését is elnyerte.

2024. 10. 28. 7:58
Hansi Flick
Hansi Flick Forrás: X/Hansi Flick
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Lionel Messi 2021 nyarán távozott a Barcelonától, miután a katalán együttes anyagi problémái miatt nem tudta meghosszabbítani szerződését. 2023-ban a Barcelona megkereste a nyolcszoros aranylabdás klublegendát egy esetleges hazatérésével kapcsolatban, miután lejárt a szerződése a Paris Saint-Germainnél, ő azonban visszautasította az ajánlatot, és az Inter Miami játékosa lett az észak-amerikai profi labdarúgó-bajnokságban. Messi azonban továbbra is a Barca nagy támogatója, és most üzent a klubnak a Real Madrid elleni győzelme után. Igaz, nem rögtön azután, hogy Hansi Flick együttese 4-0-ra nyert az ősi rivális ellen, hanem vasárnap este, de a a spanyol média erre azonnal lecsapott, már csak azért is, mert Messi nem az a játékos, aki sűrűn üzen a közösségi médiában.

Messi
Messi meg is tapsolta a Barcelona győzelmét

Messi reagálását Flick és a Barcelona szurkolói is kedvelik

S most sem volt szószátyár:

„Milyen szép győzelem!” – szólt hozzá Messi a Barcelona posztjához. S a megjegyzése Hansi Flick tetszését is elnyerte, a Barca trénere megjegyezte, hogy ezt bizony maga Lionel Messi mondja.

Messi spanyol nyelven írt reagálását a Barcelona Instagram-oldalán több mint 1,1 millióan kedvelik.

 

A Barcelona játékosai így ünnepeltek az öltözőben:


 

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.