Szoboszlai után új bűnbakot találtak a Liverpool szurkolói

A Premier League rangadóján vasárnap a Liverpool 2-2-re végzett az Arsenal otthonában. Szoboszlai Dominik csereként lépett pályára, nem lehetett panasz rá, és nincs is. Most Andy Roberston a bűnbak.

2024. 10. 28. 8:41
A fohászkodás egy értékes pontot hozott a Liverpool csapatának az Arsenal elleni rangadón
A fohászkodás egy értékes pontot hozott a Liverpool csapatának az Arsenal elleni rangadón Forrás: X/Liverpool FC
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Az elmúlt hetekben Szoboszlai Dominiket sokan „kikiabálták”  a Liverpool kezdőcsapatából, és a magyar válogatott csapatkapitányát Arne Slot vezetőedző az Arsenal ellen a kispadra tette. A helyén első számú posztriválisa, Curtis Jones kapott lehetőséget, aki az előző fordulóban a Chelsea elleni 2-1-es győzelmet hozó találkozón a meccs legjobbja volt, a győztes gól is ő szerezte. Az Arsenal ellen ezt a teljesítményét nem tudta megismételni. Szoboszlai a 63. percben állt be,  és most neki jó meccse volt, a beállásával sokkal hatékonyabb lett a Liverpool védekezése a középpályán. A Vörösök második gólja előtt pedig ő indította az akciót. A tudósítások és a közösségi médiában a szurkolók is dicsérik a játékát, jellemzően 6-os osztályzatot adnak neki.

Szoboszlai
Szoboszla Dominik itt 6,1-es osztályzatot kapott 

Andy Robertson nagyon kilógott a sorból

Ám most is van egy bűnbak, a skót válogatott csapatkapitánya, Andy Robertson, aki tényleg nagyon rossz napot fogott ki. A szurkolók most őt döngölik a földbe, a This Is Anfield portálon a szurkolók 3,9-es osztályzatot adnak neki.

Andy Robertson nagyon kilóg  sorból

 

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.