Szoboszlai nélkül vág neki a Liverpool az eddigi legnehezebb meccsnek

A Premier League előző kiírásának ezüstérmese, az Arsenal feni a fogát a 9. forduló vasárnapi rangadóján az éllovas Liverpoolra. A Vörösök magyar középpályása, Szoboszlai Dominik nem került be a kezdőcsapatba a 17.30 órakor kezdődő londoni mérkőzésre.

2024. 10. 27. 16:41
Arne Slot (balra) az Arsenal ellen a kispadra ültette Szoboszlai Dominiket
Arne Slot (balra) az Arsenal ellen a kispadra ültette Szoboszlai Dominiket Fotó: MTI/EPA/Peter Powell
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Szoboszlai Dominik az Arne Slot irányította Liverpool egyik legtöbbet foglalkoztatott játékosa, az Arsenal elleni vasárnapi rangadóra (17.30, tv: Spíler 1) azonban nem került be a kezdőcsapatba.

A másik oldalon az Arsenal szurkolóinak jó hír, hogy az elmúlt két mérkőzést sérülés miatt kihagyó Bukayo Saka bevetésre kész, csapatkapitánykényt vezeti az Ágyúsokat az Emiratesben.

Így áll fel a Liverpool Londonban:

Ez pedig az Arsenal kezdőcsapata:

 

 

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.