Az angolokat lenyűgözte a Puskás Aréna gyepszőnyege

Jelesre vizsgázott a Puskás Aréna a hazánkban vendégeskedett angol futballklubok szerint. A Liverpool múlt kedden a Bajnokok Ligája, a Tottenham Hotspur két nappal később az Európa-liga keretein belül lépett pályára a magyar válogatott otthonában, és mindkét csapat játékosai elégedetten nyilatkoztak budapesti élményeikről.

Magyar Nemzet
Forrás: Nemzeti Sport2021. 02. 23. 14:19
Ceferin, EB, Puskás Aréna
Még nem biztos, hogy jöhetnek-e nézők a szeptemberi mérkőzésre fotó: Mirkó István (MI) Magyar Nemzet Fotó: Mirkó István
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Egy héttel ezelőtt beszámoltunk róla, hogy Julian Nagelsmann és Jürgen Klopp is elismerően nyilatkozott a Puskás Arénáról a Lipcse és a Liverpool Budapesten megrendezett Bajnokok Ligája összecsapása után. A BL-nyolcaddöntőt követően két nappal El-meccset is rendeztek a stadionban, ekkor a Tottenham csapott össze a Wolfsberggel, és a Nemzeti Sport a Daily Mailre hivatkozva azt írja, a Puskás Aréna az angol kluboktól nagyszerű kritikákat kapott.

A lap egy „belső emberre” hivatkozva azt írja, hogy az angol klubok játékosai „elaléltak” a stadion gyepszőnyegének minőségétől, és egyébként az utazást is zökkenőmentesnek találták.

Az újság írása azzal zárul, hogy megemlíti: a héten a Manchester City vendégeskedik a magyar fővárosban található stadionban – a Mönchengladbach elleni Bajnokok Ligája-mérkőzés lesz az apropó szerdán –, és várható, hogy a jövőben további BL- és El-meccsek helyszíne lesz a Puskás Aréna.

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.