Immár Sallai nélkül úton Belgrádba Marco Rossi csapata + videó

A magyar labdarúgó-válogatott szombat délelőtt még Szófiában edz, kora délután aztán átrepül a szinte szomszédos Belgrádba, a Szerbia elleni, vasárnapi Nemzetek Ligája-találkozó helyszínére. Sallai Roland már nem tart a csapattal, őt visszarendelte Németországba a klubja, a Freiburg.

N. M.
2020. 10. 10. 10:06
null
A szófiai mérkőzést eldöntő harmadik magyar gól. Nikolics a levegőben... Fotó: Vaszil Donev Forrás: MTI/EPA
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Járványügyi megfontolásokból a magyar labdarúgó-válogatott a Bulgária elleni 3-1-es siker után nem tért haza, hanem Szófiából repül Belgrádba. Marco Rossi szombat délelőtt még edzést vezényel, az ebéd után indul a keret a repülőtérre. Légvonalban csak 328 km a távolság a bolgár és a szerb főváros között, így kis túlzással a gép a felszállás után egyből megkezdi a leszállást.

Belgrádba már nem tartott a többiekkel akit visszarendelt a Freiburg , hogy a karantén előírásokat betartva jövő hét végén már szerepelhessen bajnoki mérkőzésen. a vasárnapi mérkőzés után ugyanígy tesz, ő már Moszkvába nem utazik el.

szövetségi kapitány várhatóan több olyan játékost pihentet, akik végigjátszották a csütörtöki találkozót. A legnagyobb figyelem talán Nikolics Nemanja játékát övezi, aki a vajdasági Zentán született, tehát a magyar mellett szerb állampolgár is, az édesapja szerb, az édesanyja magyar nemzetiségű.

A szófiai mérkőzést eldöntő harmadik magyar gól. Nikolics a levegőben
Fotó: MTI/EPA/Vaszil Donev

Nikolics Hangya Szilveszterrel – aki a gólpasszt adta neki a harmadik gólunk előtt – A Magyar Labdarúgó-szövetség videóján beszélt a szép fejes gólról.

– Már a beadás pillanatában tudtam, hogy ebből gól lesz – elevenítette fel a jelenetet a Vidi csatára. Mint elmondta, egy kezén meg tudja számolni, pályafutása során hány gólt szerzett fejesből, de ez a labda olyan tökéletesen szállt be, hogy nem lehetett elrontani.

– Ilyen visszatérésről álmodtunk – tette hozzá Hangya Szilveszter, aki a tisztázott affér után került vissza Marco Rossi csapatába.

Íme, a videó:

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.