Nem tudott hasznot húzni az Atlético a Barcelona vereségéből

Nem tudott nyerni az Atlético Madrid Sevillában a Betis vendégeként a spanyol labdarúgó-bajnokság harmincadik fordulójának zárómérkőzésén. Az 1-1-es döntetlen azt jelenti, hogy tömör maradt az élmezőny a La Ligában; az élcsoport így áll: 1. Atlético 67 pont, 2. Real Madrid 66, 3. Barcelona 65.

Magyar Nemzet
2021. 04. 12. 8:55
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Az Atlético Carrasco révén ugyan hamar, már az ötödik percben megszerezte a vezetést, de aztán inkább a Betis irányította a meccset, s az ex barcás Tello a huszadik percben egyenlített. A hajrában inkább a sevillai zöld-fehérek álltak közel a győzelemhez – szokás szerint Oblak tartotta a lelket a fővárosiakban –, igaz, az Atléticónak is volt helyzete.

Az Atléticónak sokba kerülhet a végelszámolásnál a két sevillai vendégszereplés, egy hete szintén Andalúziában lépett pályára, s akkor 1-0-ra kikapott az FC Sevillától.

A Real Madrid már mindkét közvetlen riválisával játszott – vendégként 1-1-et az Atléticóval, s szombat este 2-1-re legyőzte a Barcelonát –, a Barcelona–Atlético mérkőzés azonban még hátra van. Lesz itt még izgalom bőven.

A La Liga élcsoportja a harmincadik forduló után: 1. Atlético 67 pont, 2. Real Madrid 66, 3. Barcelona 65.

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.