Bizonyíték hiányában befejezték a nyomozást Neymar ellen

A brazil rendőrség nem talált elég bizonyítékot a vádemeléshez Neymar ellen, akit nem erőszakkal vádolt meg egy nő – értesült a helyi média.

Forrás: MTI2019. 07. 30. 7:41
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A rendőrség befejezte a nyomozást, és átadja a nyomozati anyagokat az ügyészségnek, amelynek 15 napja lesz arra, hogy ejtse a vádakat vagy újabb nyomozást rendeljen el.

A Paris Saint-Germain játékosát májusban vádolta meg egy brazil modell, Najila Trindade azzal, hogy Párizsban leitatta és megerőszakolta őt. A 27 éves brazil futballsztár elutasította a vádakat, és ártatlansága bizonyítására nyilvánosságra hozta azokat az üzeneteket, amelyeket Instagrammon váltott vele, ezzel viszont megsértette a nő privátszféráját. A brazil rendőrség ebben az ügyben is vizsgálatot indított ellen.

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.