Böde már az FTC ellen

A Fradiból Paksra igazoló játékos jelenlegi klubjának színeiben a 150., összességében a 350. élvonalbeli összecsapására készül.

Magyar Nemzet
2019. 09. 14. 13:12
BDE Dniel
Diósgyõr, 2018. október 27. Böde Dániel, a labdarúgó OTP Bank Liga 12. fordulójában játszott Diósgyõri VTK - Ferencváros mérkõzés végén a Diósgyõri Stadionban 2018. október 27-én. A listavezetõ Ferencváros 4-1-re gyõzött a Diósgyõr otthonában. MTI/Czeglédi Zsolt Fotó: Czeglédi Zsolt
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Az NB I 6. fordulójában az éllovas Fehérvár a Honvéd vendége lesz az Új Hidegkuti Nándor Stadionban, és a csupán tizedik helyen álló kispestiek ­gondjait tetézi, hogy Davide Lanzafame hétfőn porcsérülése miatt kisebb műtéten esett át, leghamarabb egy hónap múlva lesz hadra fogható.

A két mérkőzéssel kevesebbet játszó címvédő Ferencváros Paksra utazik, és Böde Dániel először léphet pályára előző csapata ellen azt követően, hogy nyáron hét év után hazatért Tolna megyébe. „Ismerem magam, így tudom, lesz bennem extra érzés, de ez így volt akkor is, amikor a Fradi színeiben először játszottam a Paks ellen. Biztos, hogy más mérkőzés lesz számomra, mint a többi, már most felfokozottabb a hangulatom” – fogalmazott a klub honlapján a csatár, aki a Paks színeiben a 150., összességében a 350. élvonalbeli összecsapására készül.

A sereghajtó Diósgyőr vezetőedzőjévé múlt szerdán kinevezett Feczkó Tamás hazai pályán a ZTE ellen debütál.

A 6. forduló műsora, szombat: Újpest-Debrecen, Illovszky Rudolf Stadion 17.00, Honvéd-Fehérvár, Új Hidegkuti Nándor Stadion 17.00 (tv: M4 Sport), Kisvárda-Mezőkövesd 17.00, Diósgyőr-ZTE 17.00, Puskás Akadémia-Kaposvár 17.00, Paks-Ferencváros 19.30 (tv: M4 Sport).

 

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.