Egy félidő tűzijáték, majd szieszta

A Barcelona szombati 4-0-s győzelmére egy sima 3-1-gyel válaszolt vasárnap az ellenfelét két pont hátránnyal üldöző Real Madrid a La Liga újrakezdésekor a 28. fordulóban. Sergio Ramos gólja kispályás ínyencfalat volt.

Ch. Gáll András
2020. 06. 14. 22:12
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Egy félidő tűzijáték bőven elég volt a Real Madridnak az Eibar ellen a sima 3-1-es győzelemhez a La Liga 28. fordulójában. A meccset – természetesen – nézők nélkül játszották a rendes körülmények között 6000 nézőt befogadó Alfredo Di Stéfano stadionban. A 4. percben Kroos egy visszagurított labdát 18 méterről egyből a bal felsőbe emel, fantasztikus rúgótechnika kell ehhez a gólhoz. 1-0.

A 30. percben Sergio Ramos labdát szerez, Benzemát indítja, ő Hazard-t hozza helyzetbe, aki a teljesen üresen álló Sergio Ramoshoz passzol, és a csapatkapitány a hálóba pofozza a labdát. 2-0, Ramos hatodik gólja a szezonban, igazi kispályás grundgól. És csak hét perc telt el a következő gólig, a 37. percben Marcelo bal külsővel a bal alsóba bombáz, 3-0, az ő rúgótechnikája sem piskóta. A 3-1-es végeredményt a 60. percben Pedro Bigas állította be, nagyon feljavult a második félidőre a baszk kiscsapat, de több gólt már nem tudott szerezni. Megmaradt a Barcelona kétpontos előnye a Madrid előtt, a hazai győzelemhez ezúttal egy félidő tűzijáték is elég volt.

A meccs góljai:

La Liga, 28. forduló, vasárnapi eredmények: Athletic Bilbao–Atlético Madrid 1-1, Real Sociedad–Osasuna 1-1. Az élcsoport: 1. Barcelona 61 pont, 2. Real Madrid 59, 3. Sevilla 50, 4. Real Sociedad 47, 5. Getafe 46, 6. Atlético 46.

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.