Görbicz Anita elárulta, kivel játszott volna szívesen egy csapatban

Ma játssza pályafutása utolsó mérkőzését a Győri Audi ETO ötszörös Bajnokok Ligája-győztes világklasszis kézilabdázója, Görbicz Anita. A búcsúzó csillag kijelentette, nincsen hiányérzete a pályafutásával kapcsolatban, évekig abban sem volt biztos, hogy valaha megnyeri a BL-t, ehhez képest ötször ért révbe a Győrrel.

Forrás: NSO2021. 06. 04. 10:15
GRBICZ Anita
Korszakos zseni búcsúzik Fotó: MTI/Czagány Balázs
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A Nemzeti Sport készített búcsúinterjút a sportpályafutása utolsó mérkőzésére, a Mosonmgyaróvár elleni NB I-es bajnoki találkozóra készülő Görbicz Anitával. A Győri Audi ETO klasszisa ezer szállal kötődik a szeretett várásához, de elmondta, hogy két lehetősége is volt elhagynia az ETO-t: egyszer Dániába hívták, egy biankó szerződéssel csábították, de maradt. Máskor a spanyol Valencia tett érte ajánlatot vagy legalábbis puhatolózó megbeszélést folytatott vele, de ebből sem lett semmi. Görbicz pályafutása végéig kitartott a Győr mellett. A Győr tizenhármasa elárulta, nagyon szeretett volna együtt játszani Bojana Popoviccsal, a szerb átlövővel, de ez sajnos nem adatott meg neki.

Görbicz ma este, a Mosonmagyaróvár ellen búcsúzik
Fotó: Nemzeti Sport/Török Attila

A vb-ezüstérmes, kétszeres Eb-bronzérmes kézilabdázó arról is mesélt a Nemzeti Sportnak, hogy miben változott az élete és a személyisége Boldizsár gyermeke születése óta, mennyiben lesz más a következő szezonban a sportigazgatói munkája az eddigiekhez képest. A teljes interjút ITT lehet elolvasni.

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.